Modele de paturi din lemn de brad

Home  /  Modele de paturi din lemn de brad

Executam Paturi din lemn sau PAL, diferite MODELE sau marimi. Lemnul poate sa fie DIN Brad, frasin, prelucrare etc. Spre deosebire de… Producem si comercializam o Gama diversificata de mobilier din lemn pentru dortoirs (Paturi DIN stejar, comode, sifonier si… Paturi ieftine din lemn pentru dortoir orul matrimonial. Patul se poate realiza si cu sertare, Dar Si fara sertare. Se poate contrui cu tablii si laterale din lemn masiv, Dar Si DIN… Nu uitati de cel mai important accesoriu al oricarui Pat si alegeti salteaua potrivita! Pat realizat din lemn masiv. Dimensiuni: latime 182 cm Adancime 206 cm inaltime 151 cm www.settimo.ro……. Acest Pat este fabricat en Roumanie folosind lemn de molid 100% certificat FSC.

Este un Pat confortabil in Stil contemporan, Care se potriveste cu o Gama Larga de Stiluri de design Interior. Inclure somiera cu un design simplu si Modern, acest Pat se intregreaza cu usurinta atat in camerele de fetite cat si in cele ALE baietilor. Pat confiserie à Exclusiv din lemn de stejar. Toate elementele Care alcatuiesc Patul sunt din lemn de stejar: tablie,… Pat cu structura de lemn masiv si tapitat cu Stofa. Disponibil intr-o Gama variata de Culori si finisaje. Dimensiuni: latime… Prin înregistrare vă exprimați acordul pentru Termenii și condițiile FORDAQ. Patul Rico este un Pat realizat din lemn masiv de pin pentru micutul DVS. Dimesiuni Pat: 169 * 86 * 75 cm (lungime… Pat din lemn masiv de FAG.

Tarcul patului este realizat DIN grinzi de FAG imbinate in coada de randunica……. Vezi mai multe oferte de Paturi din lemn ieftine pentru Camera copiilor!. Iubit de copii, acest Pat supraetajat este accesoriul Perfect pentru caméra acestora. Construit din lemn de pin masiv, acest Pat suprapus este robuste si deosebit de elegant. Dispune de balustrade de lungime totala si o SCARA Integrata care poate fi atasata la fiecare capat. O solutie film Excelenta pentru nevoile de economisire a spatiului. Pat 180 x 200 cm lemn de pin masiv naturel (Vezi… Pat dublu din lemn masiv de FAG, finisat si lacuit in culoare stejar. Finisajul este realizat manuel cu forme si ondulatii en Stil rustique.

Acest Pat rezistent din lemn sont un design simplu, Dar élégant si o constructie Solida din lemn de pin. Datorita culorii lemnului… Pat din lemn masiv de FAG in care fiecare Element in sine este un UNICAT. Particularitatile acestuia (insertii, noduri, culoare etc.) fiind scoase in evidenta prin interventia manuala asupra texturii lemnului Dandu-i-se astfel un aspect placut. Vezi mai multe oferte de Paturi matrimonile ieftine realizate din lemn masiv! Un Pat fabricat en Roumanie din lemn masiv de molid ce va contribui la crearea unei Atmosfere Calde à Camera Copilului. Potrivit pentru un décor moderne, Vintage sau traditionnel. Daca esti in cautarea unui Pat Nou ai nimerit in locul potrivit pentru ca ti-am pregatit o Selectie extrem de Diversa de Paturi din lemn masiv la cele mai bune preturi! Patul Cleopatra este un Pat matrimonial realizat din lemn masiv de molid, Alb vopsit. Suportul pentru saltea este inclus. Realizat din lemn masiv. Dimensiune: latime.

179 cm Adancime. 205 cm H. 124 cm disponibil in diverse Culori si… Tipul informaţiilor utilizate pentru calcularea ratingului: Patul este realizat din lemn de Brad vopsit + MDF/vopsit. Acest modèle se poate comanda en 3 dimensiuni: 1.1500×2140 mm,… Dimensiuni: latime: 160 cm Adancime: 210 cm inaltime: 135 cm structura din lemn masiv si Metalica. Tapitat cu Stofa sau… Acest Pat robuste din lemn sont un design simplu, Dar élégant, si o constructie DIN MDF solide si robuste. Sipcile Durabile DIN… Alb si wenge, o Combinatie eleganta si interesanta pentru Camera unui tanar. Potrivit pentru un décor clasic, rustique sau vintage.

Pat 140 x 200 cm lemn de pin masiv Alb acest Pat rezistent din lemn sont un design simplu, Dar élégant si o constructie Solida… Dimensiuni: latime. 178 cm Adancime. 210 cm inaltime. 54/210 cm produsul este realizat din lemn masiv, intr-o Gama Larga de… Trainice, Frumoase si ieftine, speram ca VEI gasi aici Patul din lemn potrivit pentru dortoir orul matrimonial sau caméra copiilor, indiferent daca stilul de amenajare este unul Modern, clasic, Vintage sau chiar rustique.

Comments are closed.