Modele ftesa dasmash

Home  /  Modele ftesa dasmash

FTESA ME VIDEO me Pak kohë dhe Pak aftësi, Ju dhe i fejuari juaj Mund të bëni së bashku një Video që Mund t`i dërgohen në DVD mysafirëve tuaj. Mendoni fotot e fëmijërisë e të dy prej jush, muzikë romantike dhe efektet e këndshme dhe të veçanta. Pjesa më e mirë për këtë është se Ju do ta keni atë, si një Kujtim për ta mbajtur përgjithmonë. FTESA E KATALOGUT ME FOTO Edhe një tjetër është me qejf për tu përgatitur. Rezervoni një datë me Ju dhe të dashurin tuaj (dhëndrin) dhe një foto e të dyve ju. Pozoni Duke bërë Shenja të ndryshme me të dhënat individuale të dasmës tuaj. Me këtë IDE, ka një Fushë të Madhe për gjallëri dhe argëtim. Mendoni: fytyra qesharake dhe figura të ngjitura MBI shenjat. MOS harroni se hyrja në një Set Fote NUK është e nevojshme domosdoshmërisht, PASI imazhet Mund të manipulohen. FTESA E PAZËLLIT për Pak kënaqësi, përpiquni të bëni një pazëll (lojë Mister), bërë në formën E një zemre (ose çfarëdo lloj forme, me të vërtëtë). Shpërndaje pazëllin dhe dërgoja të ftuarve tuaj në pjesë. Kur Misteri është mbledhur nga marrësi, ai do të formojë një figurë të DISA pjesëve me të gjitha detajet e eventit printuar në të.

Edhe një Herë, nëse dëshironi t`i bëni të lotojnë mysafirët, përpiquni t`i dërgoni një copë me një pjesë qëllimisht të humbur. Slogani Mund të lexojë diçka përgjatë rreshtave si: «Pjesa e munguar je TI.».

Comments are closed.